Andreea Marin: despre detox, diete şi medici inimoşi VIDEO By CSID

Vă invităm la un interviu în care Andreea Marin vorbeşte despre proiecte caritabile în care crede, dar şi despre stilul său de viaţă: alimentaţie, sport, diete şi detox.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Andreea Marin a fost dintotdeauna un promotor al gesturilor caritabile, al cauzelor sociale, al campaniilor prin care oameni mai puţin norocoşi au reuşit să îşi vadă visul împlinit. Acum este alături de medicii inimoşi de la Asociaţia Zetta care operează gratuit copii sau adulţi cu probleme grave de sănătate.

Am vorbit cu Andreea Marin nu numai despre operaţiile caritabile ale unor medici cu suflet mare, despre nevoile din sistemul medical românesc sau despre gesturile mici ce pot schimba vieţi, dar şi despre cât de importantă este sănătatea pentru fiecare dintre noi şi cât de importantă este disciplina pentru a ne-o menţine.

Andreea Marin ne-a povestit despre stilul său de viaţă, despre importanţa sportului, despre cum, încetul cu încetul, s-a obişnuit cu nişte deprinderi sănătoase, despre detoxul făcut sub supravegherea medicilor şi da, despre disciplina de care este nevoie zilnic pentru a le putea realiza pe toate acestea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult