Mezoterapie: soluţia pentru un ten frumos VIDEO by CSID

Mezoterapia este un tratament estetic care vă poate hidrata pielea şi vă poate scăpa de ridurile fine. Efectul este şi antiaging, dar şi de recăpatare a aspectului întinerit!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sezonul rece este ideal pentru a face terapii faciale profunde, cu efect revigorant antiaging. Iar una dintre recomandările medicilor este mezoterapia, tratamentul injectabil care se poate face la nivelul feţei, decolteului, scalpului sau mâinilor.

Orice terapie debutează cu un consult la medicul dermatolog, cel care va evalua calitatea şi sănătatea pielii şi va decide asupra compoziţiei cocteilului de substanţe care se va injecta în piele. De obicei, acest cocteil este personalizat şi include vitamine, acid hialuronic şi alte tipuri de substanţe în funcţie de problemele pielii.

Mezoterapia: beneficii pentru piele

Mezoterapia se foloseşte astăzi pe scară largă şi în cabinetele de medicină şi dermatologie estetică din România, iar principalele sale beneficii sunt estomparea ridurilor fine, hidratarea pielii, stimularea producţiei de colagen şi elastină şi rejuvenarea tenului. Medicul primar dermatolog Viviana Iordache ne-a explicat în interviul video avantajele mezoterapiei, dar şi importanţa aportului de vitamine pentru frumuseţea pielii. Aflaţi care sunt cele mai bune surse de vitamina C, dar şi cum trebuie consumate acestea, din materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult