Aloe Vera, un adevărat panaceu – VIDEO by CSID

Ştiaţi că Aloe vera este folosita pentru a trata intepaturile de tantar, acneea, iritatiile? Urmăreşte acest video pentru a descoperi beneficiile acestei plante-minune.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Studii si beneficii despre aloe vera
S-a descoperit ca planta contine minerale care au rolul de a potoli senzatia de mancarime de la nivelul pielii. De aceea, ea este foarte des folosita pentru a trata intepaturile de tantar, acneea, arsurile solare si iritatiile.

Dar unul dintre cele mai fascinante studii in desfasurare este cel prin care se analizeaza potentialul substantelor care intra in compozitia plantei Aloe Vera in cresterea imunitatii si combaterea virusului HIV si a anumitor tipuri de cancer (in particular al leucemiei).

Studii recente elucideaza in ce masura Aloe Vera ar putea ajuta la mentinerea dia­be­tului si psoriazisului sub control. Un alt studiu desfasurat pe o perioda de 6 luni pe un lot de participanti bolnavi de astm care au consumat Aloe Vera zilnic a indicat o ameliorare vizibila a simptomelor de astm.

La sfarsitul studiului, 11 din cei 27 de pacienti care au baut suc de Aloe Vera au raportat stari de ameliorare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Narcis Rosioru
Cu peste doi experienţă ca producător video şi încă pe atât ca redactor online, am grijă să selectez cele mai interesante şi relevante subiecte pentru publicul CSID, pe care le transform, ulterior, în clipuri video marca “Ştiai că”. Este un job fun, din care învăţ şi eu, alături ...
citește mai mult