Cancerul de piele: tratament prin chirurgia Mohs INTERVIU cu dermatologul Mihaela Leventer VIDEO by CSID

Cancerul de piele se poate trata prin chirurgie Mohs, iar metoda este aplicată în România de medicul primar dermatolog Mihaela Leventer.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cancerul de piele este una dintre afecţiunile maligne care se poate trata cu succes dacă este depistat şi operat la timp. Iar una dintre cele mai bune metode este chirurgia Mohs, care se aplică în cazul carcinomului, dar şi în anumite cazuri de melanom.

Metoda se aplică mai ales pentru cancerul de piele localizat în zone mai delicate precum zona feţei sau a urechilor şi presupune îndepărtarea tumorii, cu analiza sa în timpul operaţiei. Astfel, medicii îşi pot sa seama rapid dacă au îndepărtat tot ţesutul malign. Mai multe detalii despre chirurgia Mohs, dar şi despre cum putem reduce riscul de cancer ne oferă în interviul video medicul Mihaela Leventer, unul dintre cei mai experimentaţi dermatologi din România.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Mihaela Leventer - Medic primar dermatolog
Dr. Mihaela Leventer este unul dintre cei mai cunoscuți dermatologi din țara noastră, având peste 5.000 de consultaţii, 2.000 de intervenții de dermatochirurgie, 10.000 de mici intervenţii și peste 300 de intervenţii de microchirurgie Mohs, anuale. Doctor în medicină din 2005, dr. Mihaela ...
citește mai mult