Ce greşeli de tratament şi dietă să evitaţi dacă aveţi acnee VIDEO By CSID

Deşi acneea este o afecţiune cutanată care se vindecă prin tratamente medicamentoase, există şi cazuri când persoanele afectate de leziunile neplăcute constată că acestea nu trec, în ciuda terapiilor recomandate de medici.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Deşi acneea este o afecţiune cutanată care se vindecă prin tratamente medicamentoase, există şi cazuri când persoanele afectate de leziunile neplăcute constată că acestea nu trec, în ciuda terapiilor date de medici.

Aceştia recomandă în primul rând răbdare, pentru că leziunile de acnee nu dispar după doar câteva zile de tratament. Apoi, pacienţii trebuie să respecte un ritual de curăţare şi îngrijire atentă a pielii, dar să şi reducă aportul unor alimente care pot influenţa apariţia coşurilor.

Am stat de vorbă cu medicul specialist dermatolog Ioana Simian, care ne-a spus ce trebuie să ştie pacienţii cu acnee despre aplicarea terapiei pentru ca aceasta să funcţioneze!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult