Cum procedăm atunci când avem o durere la sân? VIDEO by CSID

Durerile de sân sunt simptome frecvente înaintea cilului menstrual. De aceea, multe femei nu se alarmează atunci când acestea se instalează lună de lună. Dacă durerile de sân trec după instalarea menstruaţiei, înseamnă că e vorba despre un proces din organism care apare pe fond hormonal. Dacă însă durerile de sân persisită,este bine să mergeţi la medic.

Durerile de sân sunt simptome frecvente înaintea ciclului menstrual. De aceea, multe femei nu se alarmează atunci când acestea se instalează lună de lună.

Dacă durerile de sân trec după instalarea menstruaţiei, înseamnă că e vorba despre un proces din organism care apare pe fond hormonal. Dacă însă durerile de sân persistă, este bine să mergeţi la medic. Multă lume este de părere că un cancer mamar nu doare şi în majoritatea cazurilor, aşa este.

Însă sunt şi situaţii când o jenă persistentă în zona pieptului poate anunţa o afecţiune malignă. Am stat de vorbă cu dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar radiologie şi Imagistică medicală, care ne-a explicat cum trebuie să procedăm dacă avem dureri de sân persistente.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Elena Claudia Teodorescu - Medic primar Radiologie și Imagistică medicală
Dr. Elena Claudia Teodorescu este Fondator și Director Medical Donna Medical Center, Medic primar Radiologie și Imagistică medicală  si Doctor în Științe Medicale. ✓ Peste 15 ani de Supraspecializare în Senologie Imagistică ✓ Peste 80,000 de examene (mamografii, ecografii mamare și ...
citește mai mult