Dr. Dragoş Zamfirescu: performanţele chirurgiei plastice şi reconstructive VIDEO By CSID

Un interviu cu unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în chirurgie reconstructivă despre operaţii grele, importante, în care sunt implicaţi medici de mai multe specialităţi.

Am stat de vorbă cu Dr. Dragoş Zamfirescu, doctor în ştiinţe medicale, medic primar chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, cu o experienţă de 21 ani în chirurgie plastică, 20 ani în microchirurgie reconstructivă şi 19 ani în chirurgie estetică, având la activ peste 8.000 de intervenţii chirurgicale, dintre care unele cu grad deosebit de dificultate şi premiere naţionale. 

Doctorul Dragoş Zamfirescu ne-a povestit despre cele mai mari provocări pe care le-a întâlnit în cariera sa, operaţii complexe, performanţele chirurgiei plastice şi reconstructive: reconstrucţie de limbă sau mandibulă, replantări de falange, mâini şi picioare, transplant de scalp sau microchirurgie pentru paralizia de plex brahial sau transplant de ficat. Plus multe operaţii pro bono pentru copii.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Dragoș Zamfirescu - Medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă
Dr. Dragoș Zamfirescu, medic primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, e imposibil de caracterizat în câteva rânduri. Îi place cuvântul GRIJĂ – sună atât de simplu! – pentru că adună în el toată candoarea, pasărea și inteligență de care este capabil. Pacienții ...
citește mai mult
Cartof dulce: beneficii VIDEO by CSID
Cartof dulce: beneficii VIDEO by CSID