Dr. Şerban Atanasiu: aparatul dentar la adulţi VIDEO by CSID

Astăzi, aparatele dentare sunt recomandate la orice vârstă. Medicul dentist Şerban Atanasiu explică avantajele îndreptării dinţilor la orice vârstă.

Tot mai multe persoane primesc recomandarea de a purta aparat dentar, iar explicaţia este una singură: alinierea incorectă a dinţilor şi înghesuirile dentare dăunează sănătăţii. Igiena dentară nu se poate face corespunzător, muşcătura nu este corectă, unii dinţi sunt suprasolicităţi, se degradează mai uşor şi astfel, apar o mulţime de probleme dentare.

Soluţia este purtarea aparatului dentar, care poate dura chiar şi doi ani, în funcţie de fiecare caz în parte. Aparatele dentare fixe reuşesc să îndrepte dinţii la orice vărstă, iar persoanele care trebuie să le poarte trebuie să aibă în vedere şi alte intervenţii dentare pre şi post tratament ortodontic: extracţii, implanturi. Explică pe larg în interviul video ce înseamnă purtarea unui aparat dentar medicul dentist Şerban Atanasiu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Şerban Atanasiu - Medic Specialist Implantologie Dentara
Dr. Șerban Atanasiu a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină “Carol Davila” din București, iar în anul 2005 a obținut Competență în Implantologie Dentară. În anul 2007 s-a alăturat echipei Green Dental. Datorită talentului său ca medic implantolog, ...
citește mai mult