Întârzierea menstruaţiei şi fibromul uterin: cauze, soluţii VIDEO By CSID

Despre menstruaţie, cauzele tulburărilor de ciclu menstrual şi fibroamele uterine, am stat de vorbă cu medicul primar ginecolog Ionela Anghelescu, cu supraspecializare FIV.

Multe femei se confruntă de-a lungul vieţii cu episoade de întârziere a menstruaţiei, iar prima cauză la care se gândesc este instalarea unei sarcini. Însă dereglările de ciclu menstrual au multiple explicaţii, de aceea, specialiştii recomandă în primul rând vizita la ginecolog pentru a evalua starea de sănătate a uterului, ovarelor şi colului uterin.

O altă problemă ginecologică frecventă o reprezintă fibromul uterin, care este o tumoră benignă, dar care trebuie monitorizată şi tratată atent pentru că poate împiedica instalarea unei sarcini. Despre cauzele întârzierii menstruaţiei şi tratamentul fibromului uterin, am stat de vorbă, în interviul video, cu medicul primar ginecolog Ionela Anghelescu, cu supraspecializare FIV!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Ionela Anghelescu - Medic primar obstetrică – ginecologie
Dr. Ionela Anghelescu este medic primar obstetrică-ginecologie cu supraspecializare în medicină reproductivă în cadrul EMBRYOS. Studii și parcurs profesional: A absolvit UMF „Carol Davila” București în 2004. A urmat specializarea în obstetrică și ginecologie în cadrul Spitalului ...
citește mai mult