Pregătirea pentru sarcină INTERVIU cu medicul ginecolog Erna Stoian VIDEO by CSID

În momentul în care hotărăşti că vrei un copil, e important să faci tot ce ţine de tine, pentru ca acel copil să fie sănătos. Medicul ginecolog Erna Stoian explică în ce constă pregătirea unei sarcini, prin teste, analize şi stil de viaţă sănătos.
  • Publicat:
  • Actualizat:

În momentul în care hotărăşti că vrei un copil, e important să faci tot ce ţine de tine, pentru ca acel copil să fie sănătos. „Când este momentul optim să rămânem însărcinate?”, „Există lucruri pe care trebuie să le facem sau sa le ştim înainte de sarcină?”, „Ce sfaturi ne puteţi da pentru a obţine sarcina cât mai uşor?” sau „Care sunt primele semne de sarcină şi când putem face primul test?”.  

La toate aceste întrebări, şi multe altele, ne-a răspuns Erna Stoian, medicul specialist în infertilitatea cuplului şi reproducere umană asistată/FIV.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Erna Stoian - Medic primar Obstetrica - ginecologie
Dr. Erna Stoian este Medic specialist Obstetrică-ginecologie și specialist în infertilitatea cuplului și reproducere umană asistată/FIV. “Mi-am ales această frumoasă specialitate pentru că este singura la care îți vin la consultație oameni fericiți și sănătoși! Miracolul vieții ...
citește mai mult