Schimbarea silicoanelor şi chirurgia reconstructivă secundară VIDEO by CSID

Dacă te întrebi dacă au sau nu silicoanele termen de garanţie sau care sunt sunt riscurile unei operaţii de augmentare mamară, trebuie să asculţi acest interviu.

Operaţia de implant mamar este una dintre cele mai cerute operaţii estetice. Dar ştii care sunt riscurile la care te supui dacă îţi doreşti sâni mai voluptoşi? Sau când trebuie să mergi la control? Sau care sunt complicaţiile ce pot apărea ulterior operaţiei sau la câţiva ani de la efectuarea acesteia?

Am stat de vorbă cu Ovidiu Grecu, un medic cu o experienţă de peste 20 de ani în chirurgia plastică şi estetică, cu peste 6000 de intervenţii chirurgicale din care aproximativ 2000 de operaţii de implant mamar. Medicul a vorbit despre importanţa încrederii medic pacient, despre controalele regulate pe care trebuie să le facă pacienta până se împlinesc 2 ani de la operaţie, dar şi despre chirurgia secundară, acel tip de intervenţie de corectare a asimetriilor sau problemelor apărute în urma unei operaţii estetice.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Ovidiu Grecu - Medic Primar Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
Dr. Ovidiu Grecu, cu peste 24 de ani de experiență, este specialistul Clinicii Zetta în Chirurgia Estetică a Sânului și Chirurgia Secundară a Sânului. Dr. Ovidiu Grecu are o experiență de peste 24 de ani în chirurgia plastică și estetică, cu peste 6000 de intervenții chirurgicale ...
citește mai mult
Simptome ale cancerului - VIDEO by CSID
Simptome ale cancerului - VIDEO by CSID