Secrete ale sănătăţii şi longevităţii de la prof. dr. academician Ovidiu Bojor VIDEO BY CSID

Fondatorul fitoterapiei moderne din România, membru de onoare al Academiei de Ştiinţe Medicale, membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe din Statele Unite,  deţinător al titlului de Senior Honoris Causa şi al Diplomei de Merit Academic acordată de preşedintele Academiei Române, nimeni altul decât academicianul Ovidiu Bojor ne-a împărtăşit în interviul exclusiv regulile pe care dânsul le-a urmat pentru a avea o viaţă lungă şi fericită.

Pe lângă mişcare - academicianul Ovidiu Bojor a străbătut pe jos peste 40.000 de km pentru a cartografia flora din România, Nepal şi Tibet - hidratare strop cu strop, o dietă echilibrată cu câte puţin din toate, academicianul Ovidiu Bojor recomandă înlocuirea gândurilor negative cu cele frumoase, pozitive. Iar apartenenţa la o comunitate, un partener de încredere, dar şi iubirea faţă de Creator şi creaţie sunt cele mai importante reguli de viaţă lungă şi împlinită!

Citește și:
Alimente antiaging - Eşti pregătită să trăieşti mult şi bine?
Mezoterapia: efect antiaging, soluţie pentru vergeturi
Apa saraca in deuteriu si spectaculoasele sale efecte antiaging
Exclusiv Online - 12.03.2019
Taguri: sport, dieta, sanatate

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.