Secretele zâmbetului perfect: faţetele şi coroanele dentare VIDEO by CSID

Albirea dentară, faţetele şi coroanele dentare pot fi soluţia pentru un zâmbet alb, strălucitor. Aflaţi în ce ce constau acestea din materialul video cu medicul dentist Delia Mihai!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Un zâmbet frumos şi sănătos este un mijloc eficace de comunicare non verbală şi creşte şansele de reuşită în profesie şi în viaţa personală. Iar soluţia pentru a-l obţine o reprezintă estetica dentară, prin proceduri precum aplicarea faţetelor şi coroanele dentare, dar şi albirea dentară.

Dacă faţetele dentare pot corecta mici spaţieri sau înghesuiri dentare, coroanele dentare se aplică atunci când există probleme dentare mai grave.

Cum decurge fiecare procedură din estetica dentară şi ce rezultate se pot obţine, ne explică în interviul video medicul Delia Mihai, specialist în estetică şi protetică dentară în cadrul IDentity Clinic.

Mai multe informaţii despre faţete şi albire dentară, puteţi accesa şi pe www.identityclinic.ro!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult