Soluţii naturale pentru pielea agresată de soare, insecte şi plante – VIDEO by CSID

Vara, o treime dintre problemele tegumentului sunt diagnosticate la copii, spun specialiştii dermatologi. De aceea, este bine ca părinţii să fie pregătiţi şi să aibă la îndemână soluţii şi unguente calmante naturale, pe baze de plante precum muşeţelul, gălbenelele, lavanda în cazul în care copiii se confruntă cu simptome neplăcute la nivelul pielii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

În plin sezon cald, petrecem mult timp afară cu copiii, la mare, la munte, în pădure sau în parcuri. Însă buna dispoziţie a întregii familii poate fi serios afectată dacă pielea micuţilor are de suferit din cauza înţepăturilor de insecte, a arsurilor solare sau a contactului cu diverse plante iritante.

Vara, o treime dintre problemele tegumentului sunt diagnosticate la copii, spun specialiştii dermatologi. De aceea, este bine ca părinţii să fie pregătiţi şi să aibă la îndemână soluţii şi unguente calmante naturale, pe bază de plante precum muşeţelul, gălbenelele, lavanda în cazul în care copiii se confruntă cu simptome neplăcute la nivelul pielii.

Am stat de vorbă cu medicul primar dermatolog Adina Dobriţoiu care ne-a făcut o serie de recomandări de sezon pentru sănătatea pielii copiilor!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult